Aanbod

Zie hieronder ons aanbod en aanvullende arrangementen. Uiteraard zijn onze arragementen met elkaar te combineren. Wat jouw wensen en dagindeling ook zijn, wij organiseren voor jullie de ideale dag! Alles is uit te breiden met bijvoorbeeld lunch, bierproeverij of diner. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Vergaderen

Ongestoord en efficiënt vergaderen? Laat je volledig ontzorgen tijdens jouw vergadering en maak gebruik van al onze faciliteiten die nodig zijn voor jouw vergadering. Beamer, flip-over, koffie & thee of een lekkere lunch, het kan allemaal in hartje centrum Dordrecht.

Kosten: €300,- per dagdeel incl. koffie & thee
Optioneel:  Lunch, borrel
Combineer met: Vaartocht, kookworkshop

Teamtraining

Benieuwd naar de drijfveren en kwaliteiten binnen jouw team? Of ben je op zoek naar één-op-één coaching? Ga dan met onze coach aan de slag aan de hand van de Belbin-methode of Insights Discovery om het beste uit jezelf en/of jouw team te halen.

Kosten: vanaf €245,- p.p.
Optioneel: Lunch, borrel
Combineer met: brainstormsessie, kookworkshop

Brainstormsessie

Loop je tegen een vraagstuk aan binnen je organisatie of als ondernemer? Ligt er een uitdaging voor je, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Laat jouw brainstormsessie professioneel begeleiden om jullie tijd zo efficiënt en creatief mogelijk te benutten.

Kosten: Vanaf €75,- p.p.
Optioneel:  Lunch, borrel
Combineer met: Vaartocht, teamtraining

Workshop Bedrijfsidentiteit

Visuele identiteit is een onmisbaar onderdeel van je merkidentiteit en communicatie, het laat zien én voelen waar jouw organisatie voor staat. Het draagt bij aan het onderscheidend vermogen t.o.v. jouw concurrenten. Tijdens de workshop ga je op zoek naar de visuele identiteit van jouw bedrijf. 

Kosten: €125,- p.p.
Extra: Lunch, borrel

Werkplek

Waarom flexwerken? Je wilt bijvoorbeeld werk en privé gescheiden houden, hebt behoefte aan contact met andere ondernemers of je wilt je klanten professioneel kunnen ontvangen. Daarnaast zijn alle faciliteiten die jij nodig hebt bij ons aanwezig.

Kosten: €22,50 per dag
Extra: Lunch

Zelf bepalen

Zelf invulling geven aan onze locatie? Geef bijvoorbeeld je eigen workshops, neem je zakelijke videos bij ons op of geef jouw coachingsessies hier. Een ander idee? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Kosten: Prijs op aanvraag
Extra: Lunch, borrel

Kookworkshop

Een kookworkshop is ideaal om elkaar op een ongedwongen manier beter te leren kennen. Of je nou resultaatgericht, taakgericht of detailgericht bent, tijdens deze workshop ontstaat altijd een ongedwongen vorm van samenwerking.

Kosten: Prijs op aanvraag
Locatie: Pakhuis Dordrecht

Rondvaart

Geniet van een onvergetelijke rondvaart met een van de luxe klassieke boten van Si Barone en ontdek mooiste plekjes van Dordrecht vanaf het water. Ideaal om jouw bijeenkomst samen met je team of klanten af te sluiten.

Kosten: Vanaf €145,- p/u
Locatie: Si Barone

Stadswandeling

Ontdek samen met een lokale stadsgids de mooiste plekken van de binnenstad van Dordrecht. Kom erachter wat er schuil gaat achter de historische gevels, poorten en hofjes die onze stad rijk is. Een leuke break tijdens een dag vergaderen.

Kosten: €75,- p/g
Locatie: Ontdek Dordrecht